Websites

Professioneel op internet

Websites van Wise-Internet zijn voorzien van een premium design en een top content management systeem. Wij realiseren professionele websites die effectief bijdragen aan het succes van uw bedrijf of organisatie.

Websites van Wise-Internet zijn geen doel op zich, maar een middel om daadwerkelijk bij te dragen aan strategische doelstellingen. Wij adviseren bij marketing en communicatie zodat de content van uw website perfect aansluit bij de behoefte van uw doelgroep.

Kwaliteit, Service en Gemak

Websites van Wise-Internet worden gerealiseerd op een stevig fundament van kwaliteit, service en gemak. Bij elke website zit standaard een Wise-Internet Service Pack voor volledige IT-ontzorging. U bent verzekerd van advies, service, beheer en support bij het gebruik en de exploitatie van uw website.

Hou focus op uw kernactiviteiten en vergeet systeemupdates, backups, security en alle andere IT gerelateerde investeringen. Wise-Internet staat stand by.

 • First Class Content Management Systeem

  Voor eenvoudig zelfstandig beheer levert Wise-Internet bij elke website een maatwerk contentmanagement systeem. Het Wise-Internet CMS is powered by WordPress. Wereldwijd wordt WordPress gebruikt door duizenden toekomstgerichte bedrijven, overheden en andere organisaties die flexibel willen zijn en IT-kosten willen besparen.

 • Premium Design

  Design is altijd een hoge kostencomponent bij de realisatie van websites. Maar door voordelig premium pre-fab designs in te kopen bij de beste designers zorgt Wise-Internet voor een snelle realisatie van uw website en een hoge value for money. Elk design wordt volledig aangepast zodat altijd een unieke website ontstaat volgens uw specifieke wensen.

 • Fully Responsive

  Websites van Wise-Internet zijn fully responsive. Daardoor schalen onze websites automatisch optimaal naar alle schermafmetingen. Smartphones en tablets ready dus.

 • Internet Revisie

  Betekent uw bedrijf méér dan uw website doet vermoeden? Internetrevisie is een integrale methode van Wise-Internet die in 3 stappen Business, Marketing en Internet bundelt in een sterk imago, klantgerichte communicatie en een effectieve professionele website. Lees meer over Internetrevisie.

 • Service en Helpdesk

  Websites van Wise-Internet zijn standaard voorzien van een service pack. Zo bent u altijd verzekerd van ondersteuning bij het gebruik van uw website. Onze helpdesk staat stand-by met persoonlijke aandacht bij het zelfstandig beheren van uw website. Of bij alle andere redenen die om service vragen.

 • Beheer en Advies

  Alle websites van Wise-Internet zijn eenvoudig zelfstandig te beheren door het maatwerk CMS. Daarnaast levert Wise-Internet marketing- en internetadvies bij nieuwe ontwikkelingen voor uw website. Het is ook mogelijk beheertaken uit te besteden aan Wise-Internet. Dan zorgen wij er voor dat uw website steeds up to date blijft.

 • Rock Solid Hosting & Security

  Websites van Wise-Internet worden gehost in een van de meest betrouwbare en snelste datacenters van Europa, in Amsterdam. De servers zijn groen, zeer stabiel en worden optimaal beveiligd door onze gespecialiseerde business partners.