Webshops

Best Choice 3-in-1 Webshop

Wise-Internet realiseert webshops op een snel groeiend E-commerce platform. Bij elke nieuwe webshop zit optioneel ook een mobiele en Facebook Shop. Alle webshops zijn uitstekend te gebruiken op smartphones en tablets. Informeer naar dit unieke multi-channel voordeel.

Volg de omzet direct via de backoffice van de webshop of via de koppeling met Google Analytics. Alle webshops zijn SEO-geoptimaliseerd voor een hoge ranking in Google.

Easy Webshop management

Beheer zelf uw webshop met het gebruikersvriendelijke Webshop Management Systeem. Er is geen technische kennis nodig om optimaal gebruik te kunnen maken van de webshops van Wise-Internet. Voer zelf beheertaken uit of laat specialisten van Wise-Internet dit voordelig voor u doen.

Het E-Commerce platform waar Wise-Internet webshops op realiseert is al voor duizenden webshops een betrouwbaar platform voor toekomstgericht online succes.

 • Top 3-in-1 E-Commerce Platform

  Wise-Internet realiseert hoge kwaliteit webshops op een snel groeiend 3-in-1 Multi-Channel E-Commerce platform. Elke webshop is smartphones en tablets ready. Alle bestel- en betaalprocessen zijn volledig afgestemd op gemakkelijk, overzichtelijk en veilig online shoppen.

 • Uniek design

  Elke webshop van Wise-Internet krijgt een uniek design. Voor een snelle realisatie en een hoge value for money maakt Wise-Internet gebruik van premium pre-fab designs, gemaakt door de beste professionele webshop designers.

 • SEO Optimized

  Webshops van Wise-Internet zijn SEO-optimaal afgestemd op Google. Voor hoge rankings in zoekresultaten. De webshop en alle afzonderlijke producten en categorieën worden uitstekend gevonden door Google.

 • Internationaal

  Voor internationale ambities kennen webshops van Wise-Internet uitgebreide mogelijkheden om over de grens te verkopen. Kies uit diverse talen en tientallen wereldwijde betaal providers voor landenspecifieke betaalmethoden.

 • Service en Helpdesk

  Webshops van Wise-Internet zijn standaard voorzien van een service pack. Zo bent u altijd verzekerd van ondersteuning bij het gebruik van uw webshop. Onze helpdesk staat stand-by met persoonlijke aandacht bij het zelfstandig beheren van uw webshop. Of bij alle andere redenen die om service vragen.

 • Beheer en Advies

  Webshops van Wise-Internet zijn eenvoudig zelfstandig te beheren. Daarnaast levert Wise-Internet marketing- en internetadvies bij nieuwe ontwikkelingen. Het is ook mogelijk beheertaken uit te besteden aan Wise-Internet. Dan zorgen wij dat uw webshop steeds up to date blijft.

 • Webshops waar toekomst in zit

  Het E-Commerce platform waar Wise-Internet webshops op realiseert groeit snel. Maak gebruik van talloze functies en uitbreidingsmogelijkheden. Regelmatig worden nieuwe functies toegevoegd. Zo ontstaan steeds meer opties om uit te breiden en de webshop toekomstgericht te houden.

 • Rock Solid Hosting & Security

  Webshops van Wise-Internet worden gehost in een van de meest betrouwbare en snelste datacenters van Europa. De servers zijn groen, stabiel en worden optimaal beveiligd door onze gespecialiseerde business partners.