Webshoprevisie

Behaal in 3 stappen groei, meer leads en nieuwe klanten.

Maak in 3 stappen een inhaalslag en verbeter uw webshop en online imago met een Webshoprevisie van Wise-Internet.

Wise-Internet Webshoprevisie© is een integrale methode die in 3 stappen Business, Marketing en Internet bundelt in :

  • Sterk imago
  • Klantgerichte communicatie
  • Professionele webshop

Wise-Internet reviseert uw huidige webshop en realiseert een nieuwe webshop op een stabiel en veilig e-commerce platform. Webshoprevisie is geschikt voor elk type webshopsoftware.

Een webshop van Wise-Internet is geen doel op zich, maar middel dat effectief bijdraagt aan uw online marketing- en sales doelstellingen. Een up to date imago en een professionele webshop zorgen voor groei, meer leads en nieuwe klanten.

Webshoprevisie met IT-ontzorging.
Zet uw webshop veilig in de cloud.

Business, Marketing en Internet worden klantgericht gebundeld in uw nieuwe webshop. Een webshoprevisie van Wise-Internet komt standaard met volledige IT ontzorging.

Wise-Internet realiseert uw nieuwe webshop veilig in de cloud op een voordelig SaaS e-commerce platform. Dit platform groeit snel en is al voor duizenden webshops een betrouwbaar platform voor toekomstgericht online succes.

Na oplevering blijft u verzekerd van advies, beheer, support en service met het meegeleverde Wise-Internet Service Pack.

Het e-commerce platform en uw webshop wordt door onze gespecialiseerde business partner permanent gemonitord.

Vaste service is een dagelijkse backup en regelmatige security updates, nieuwe webshopfuncties en andere actuele diensten en services die zonder extra kosten worden toegevoegd. Zo blijft uw nieuwe webshop veilig en up to date voor online succes en toekomstige groei.

Business

Zien waar kansen liggen

Innovatie vraagt om nieuwe doelstellingen. Door een globale analyse van uw business wordt alle belangrijke informatie verzameld voor de realisatie van een klantgerichte webshop. Aansluiting bij de behoefte van uw doelgroep staat hierbij voorop. U verwerft inzicht in nieuwe verkoopkansen.

Marketing

Voorwaarden creëren

In een marketingplan ligt de basis van uw online communicatie boodschap. Dit zorgt voor inhoudelijk sterke content die in lijn ligt met uw bedrijfsdoelstellingen. Webshoprevisie van Wise-Internet zorgt voor een sterk imago dat groei bevordert, meer leads oplevert en uitnodigend is voor nieuwe klanten.

Realisatie webshop

Groei, meer leads en nieuwe klanten

Uw webshop werkt als een marketing instrument waarmee u nieuwe klanten kunt binden. Wise-Internet neemt alle IT en projectmanagement taken van u over en realiseert snel en vakkundig uw nieuwe webshop. Na oplevering blijft u verzekerd van advies, service, beheer en support bij het gebruik van uw webshop.