Internetrevisie

Behaal in 3 stappen groei, meer leads en nieuwe klanten.

Maak in 3 stappen een inhaalslag op internet en verbeter uw online imago met Internetrevisie van Wise-Internet.

Wise-Internet Internetrevisie© is een integrale methode die in 3 stappen Business, Marketing en Internet bundelt in een sterk imago, klantgerichte communicatie en een professionele website die effectief bijdraagt aan het succes van uw organisatie.

Business, Marketing, Internet

 • Business

  Zien waar kansen liggen
  Innovatie vraagt om nieuwe doelstellingen. Door een globale analyse van uw business wordt alle belangrijke informatie verzameld voor de realisatie van een klantgerichte website. Aansluiting bij de behoefte van uw doelgroep staat hierbij voorop. U verwerft inzicht in nieuwe verkoopkansen.

 • Marketing

  Voorwaarden creëren
  In een marketing- en communicatiestrategie ligt de basis van uw online communicatieboodschap. Dit zorgt voor een klantgerichte website met inhoudelijk sterke content die in lijn ligt met uw bedrijfsdoelstellingen. Internetrevisie van Wise-Internet zorgt voor een sterk imago dat groei bevordert, meer leads oplevert en uitnodigend is voor nieuwe klanten.

 • Realisatie website

  Groei, meer leads en nieuwe klanten
  Uw website werkt als een marketinginstrument waarmee u nieuwe klanten kunt binden. Wise-Internet neemt alle IT en projectmanagement taken van u over en realiseert snel en vakkundig uw nieuwe website.

Betekent uw organisatie méér dan uw website doet vermoeden?

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Vul het adres van uw huidige website in, en beschrijf eventueel in het kort de wensen voor uw nieuwe website. Wise-Internet neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gratis adviesgesprek.

Privacy – Anti-spam

Persoonlijke gegevens worden uiterst vertrouwelijk behandeld en door Wise-Internet nooit gepubliceerd of verstrekt aan derden.