Email Marketing

Value for Money Email Marketing

Email marketing is bij uitstek geschikt om meer bezoekers naar websites en webshops te trekken. Uit onderzoek blijkt steeds weer dat email marketing alle andere digitale kanalen als SEO, SEA, Twitter, Facebook of andere Social Media in effectiviteit en benodigde investering ver achter zich laat.

Email marketing is goedkoop en heeft een hoge ‘value for money’. Mits op de juiste wijze ingezet en uitgevoerd. Wise-Internet realiseert en adviseert bij het opzetten en uitvoeren van succesvolle email marketing campagnes.

Perfect Email Management Systeem

Het Email Management Systeem van Wise-Internet maakt de verzending van grote aantallen gepersonaliseerde emails makkelijk. De resultaten zijn real-time te volgen. Automatische rapportages zijn eenvoudig zelf te downloaden.

Een ander groot voordeel is dat de verzendlijst automatisch up-to-date wordt gehouden. Het handmatig beheren van emailadressen is dus verleden tijd. Veel meer handige functies maken email marketing van Wise-Internet tot een effectief en voordelig middel voor een succesvolle marktbewerking.

 • Full Service Email Marketing

  Hou focus op de kernactiviteiten van uw organisatie en besteedt email marketing campagnes uit aan Wise-Internet. Wij stellen het email management systeem in naar uw bedrijfsdoelstellingen en realiseren effectieve email marketing campagnes die voor meer bezoekers zorgen voor uw website of webshop.

 • Uniek Design - Smartphones & Tablets Ready

  Wise-Internet maakt prachtige emails templates in de huisstijl van uw organisatie. Onze emails zijn uitstekend te lezen op smartphones en tablets en verhogen zo het bereik en de response van uw email marketing campagnes.

 • Gepersonaliseerde Emails

  Verstuur gepersonaliseerde emails door uw relaties aan te spreken met hun naam en verhoog zo aanzienlijk de respons op uw email marketing campagnes. Start de dialoog met uw relaties en segmenteer desgewenst uw emails naar specifieke doelgroepen binnen uw emailadressen bestand.

 • Service en Helpdesk

  Email marketing van Wise-Internet is standaard voorzien van een service pack. Zo bent u altijd verzekerd van ondersteuning. Onze helpdesk staat stand-by met persoonlijke aandacht bij het zelfstandig versturen van uw emails. Of bij alle andere redenen die om service vragen.

 • Beheer en Advies

  Het Email Management Systeem van Wise-Internet is eenvoudig zelfstandig te gebruiken en te beheren. Of besteed alle beheer- en realisatietaken uit aan Wise-Internet. Dan zorgen wij voor marketing- en communicatie advies, emails van hoge kwaliteit en tijdige verzending naar uw relaties.

 • Meetbare resultaten

  Raadpleeg eenvoudig real-time resultaten en zie in een oogopslag hoe vaak de email is geopend, hoe vaak er is doorgeklikt naar uw website of webshop en nog veel meer. Alle resultaten worden automatisch online bewaard in een archief, net als alle emails.