Over Wise-Internet

Wise-Internet is een internetbureau nieuwe stijl

Elk project is uniek. Daarom werken wij op projectbasis samen met de beste designers en programmeurs. Wij zijn niet gevestigd in een glanzend kantoorpand en beperken zo onnodige overheadkosten, reistijden en milieubelastende uitstoot. Door deze en andere besparingen zijn wij in staat te zorgen voor scherpe offertes.

Wise-Internet is service-georiënteerd

Wij realiseren premium websites, webshops en email marketing campagnes. Hierbij leggen we de nadruk op kwaliteit, service en gemak.
Wij bieden volledige IT-ontzorging. Zo kunnen onze opdrachtgevers optimaal focus houden op hun kernactiviteiten.

Wise-Internet gelooft niet winstmaximalisatie

Wij geloven dat winstoptimalisatie de enige weg is voor succes op lange termijn. Hierbij is volgens ons van doorslaggevende kracht:
oprechte aandacht voor de behoeften van alle mensen, onze planeet, wederkerigheid in profijtelijke zaken, maar vooral ook veel plezier in samenwerken.

Wise-Internet heeft idealen

Deskundigheid zonder idealen resulteert nooit optimaal.
Iedereen heeft idealen. Niemand laat ze ’s morgens thuis.

Internet is voor iedereen, en van iedereen. Een vrij toegankelijk internet is een grondrecht. Onbeperkt en zonder censuur. Voor meer vrijheid en creativiteit.

logo wise-internet

Missie

Wise-Internet is er om een creatieve bijdrage te leveren aan het innovatieve succes van onze klanten, business partners en medewerkers. Door samen veilige, praktische en mooie internetoplossingen te creëren die zinvol zijn en de omgeving duurzaam in haar waarde laten. Wij willen platformen creëren voor organisaties die zich doelgerichter willen profileren.

Waarden

Wise-Internet staat voor duurzame, veilige en gebruikersvriendelijke internetoplossingen. Duurzaam handelen met wederzijds respect voor de leef-werelden van onze opdrachtgevers en hun medewerkers en klanten, is voor ons belangrijk. Evenals privacy, en het grondrecht op onbeperkte en censuurvrije informatieverschaffing via internet voor iedereen.

Visie

Wise-Internet ziet dat het bestaansrecht van organisaties, die ook op lange termijn succesvol willen zijn, afhankelijk is van de snelheid waarmee internetoplossingen worden opgenomen. De digitale revolutie is pas net gestart. Kenmerkend voor alle revoluties is dat niets onaangetast blijft. Wat zich niet aanpast aan internet, zal achter blijven en uiteindelijk verdwijnen.

Spirit

Wise-Internet handelt op basis van het principe:
‘Doing well, by doing good’.

Wij willen eerst geven en begrijpen, dan pas begrepen worden. Laten we praten, elkaar beter leren kennen en dan samen duurzame internetoplossingen realiseren.

Wise-Internet gelooft in een betere toekomst door internet voor iedereen.

Wise-Internet recent werk

logo 5D
logo we are perspective
Logo Link4All
logo Innobind
Logo Smart Consulting.nu